Speciaal Machinebouw

Robomatic heeft zich de laatste 30 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines voor de metaal-, aluminium- en kunststofverwerkende industrie.

De bewerkingen bestaan uit enkelvoudige of gecombineerde boor-, tap-, frees- of zaag-bewerkingen, compleet met extra nabewerkingen of voorzien van een aan- of afvoersysteem voor uw producten. De machines kunnen dankzij de modulaire opzet snel worden opgebouwd en eenvoudig worden uitgebreid of aan uw nieuwe wensen of productwijzigingen worden aangepast.

Robomatic beschikt over betrouwbare toeleveranciers, elke met hun eigen specialisme op een bepaald vakgebied. Deze is gewaarborgd door jarenlange ervaring in de ontwikkeling en realisatie van hoogwaardige componenten en complete machines.

Ook u kunt gebruik maken van deze ervaring en expertise onder andere opgebouwd in de vele gerealiseerde projecten voor de metaalindustrie en automotive. Door overleg met u in de ontwerpfase van het product zijn wij in staat ook voor u een toegevoegde waarde te realiseren.